Företagsevent

All England Croquet Club bildades 1868 i London stadsdelen Wimbledon. Om döptes till "All England Lawn Tennis & Croquet Club". Numera mest känd för Wimbledonmästerskapen i tennis.


Unikt företagsevent med fokus på engelsk krocket 

Vår specialitet är att skapa en oförglömlig upplevelse genom att introducera er till den klassiska spelet engelsk krocket. Vi designar vårt krocketevent helt efter er gruppstorlek, färdighetsnivå och särskilda önskemål för att garantera en skräddarsydd och njutbar aktivitet för alla deltagare. Vårt team av professionella instruktörer,  med certifiering från England, kommer att vägleda er genom spelets grunder - från hur en korrekt teknik är bakom hur man håller siktar och slår varje slag. Efter en kort introduktion övergår vi till spännande matchspel.

Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning för att ni ska kunna dyka in i spelets värld utan några förberedelser. För att göra ert event ännu mer minnesvärt, erbjuder vi möjligheten att kombinera krocketaktiviteten med ett utbud av förfriskningar och måltider, boendealternativ samt tillgång till våra toppmoderna konferenslokaler. Detta allt i den vackra och inspirerande miljön på Halmstads Golfarena, där vi är stolta över att ha vår verksamhetsbas.

Oavsett om ni söker en teambuilding-aktivitet, en unik kundupplevelse eller ett sätt att göra ert nästa företagsmöte oförglömligt, erbjuder vårt krocketevent en perfekt kombination av sport, strategi och samarbete. Låt oss hjälpa er att skapa ett skräddarsytt och engagerande event som ert team kommer att tala om länge.

Olika bildserier från event


Matchspelet är på allvar och itroligt kul


Introducering av hur man håller siktar och slår!

Golflandslaget kopplar av inför hårdträning till EM i Schweiz veckan efter och som de vann!

Kontakta oss för mer information

Skicka ePost till info@halmstadscroquetclub.org eller ring 0705360001 eller fyll i nedan!